Zvolte si typ nemovitosti

Prodej bytu 2+1, Náchod, ulice Příkopy

1.849.000 ,-
Financování možno zajistit od 2,29% úroku hypotéky.
Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
Popis nemovitosti:

Hledáte byt v Náchodě, který si budete moci přetvořit dle vlastního přání? Pak věnujte pozornost tomuto družstevnímu bytu o dispozici 2+1 na ulici Příkopy. Byt najdete v 5. nadzemním podlaží panelového domu, který je kompletně zrevitalizovaný (došlo k výměně rozvodů inženýrských sítí, rekonstrukci výtahu, zateplení budovy, obnově fasády, renovaci střechy, výměně oken za nová plastová, výměně dveří a instalaci nových poštovních schránek). Výhodou bytu jsou tak i díky provedeným modernizacím nízké náklady na vytápění, které je řešeno dálkově pro celý bytový dům.

Samotný byt má rozlohu 62 m2 a je v původním, ale udržovaném stavu, který umožňuje jak okamžité bydlení, tak i rekonstrukci dle vlastních představ. Byt se skládá z prostorné vstupní chodby s praktickými vestavěnými skříněmi, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, neprůchozí ložnice, koupelny se sprchovým koutem a samostatné toalety. Součástí bytu je navíc balkon (napojený na obývací pokoj) a také sklep. V domě je k dispozici také společná kolárna, sušárna a další prostory.

Parkování je možné přímo u domu. Za domem je k dispozici dětské hřiště a v docházkové vzdálenosti najdete supermarket, školu, restaurace i kavárny, ale třeba i malebný zámek Náchod, jehož areál a okolí nabízí i skvělé podmínky pro relaxaci a procházky. Ve městě je k dispozici plná občanská vybavenost i dobrá dopravní dostupnost.

Rád Vás bytem provedu

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
MM210605
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Náchod
Příkopy 1102
Nemovitost byla již prodána
Podlaží:
5. podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb

Prodej bytu 2+1, Náchod, ulice Příkopy

1.849.000 ,-
Financování možno zajistit od 2,29% úroku hypotéky.
Virtuální prohlídka
Prodejce:
realitní makléř: Michael Maček
Michael Maček
telefon: +420774102789
m.macek.invest@email.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 25' 19.138"N, 16° 09' 56.651"E

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte nás

Pro své klienty zajišťujeme dokonalý servis. Připravíme vaší nemovitost k prodeji, nafotíme profesionální fotografie, natočíme videoprohlídku, zpracujeme 3D prohlídku, půdorysy, samostatný web pro nemovitost a zajistíme inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci