Zvolte si typ nemovitosti

Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové, Ve Stromovce

4.200.000 ,-
Financování Vám pomůžeme zajistit od 2,09% úroku hypotéky.
Celkem 17 fotografií, zobrazit všechny
Popis nemovitosti:

Nemovitost v této nabídce není pouhý byt. Je to snový moderní byt, který si zamilujete nejen kvůli němu samotnému, ale i kvůli příjemnému okolí, které patří v Hradci Králové oprávněně mezi nejžádanější.

V lokalitě královéhradecké Stromovky totiž najdete moderní novostavby, zajímavé portfolio obchodů i služeb, ale zároveň budete i tři minuty chůze od luk, zeleně a slepého ramene řeky Labe. Fanoušci procházek a projížděk na kole ocení cyklostezku, která je v těsné blízkosti domu, milovníci společenského života zase uvítají docházkovou vzdálenost do centra města.

Pojďme se ale podívat na samotnou nemovitost. Předmětem této nabídky je prosluněný byt o velikosti 2+kk o rozloze 55 metrů čtverečních řešený i vybavený dle nejmodernějších trendů. Jádro bytu tvoří hlavní obytná místnost propojená s kuchyňským koutem, která je designově laděna v minimalistickém a praktickém skandinávském stylu. Byt je orientován na jihozápad, takže prostor je zde intenzivně prosluněný a útulný. Dále je v bytě k dispozici vstupní chodba s rozměrnými skříněmi, prosvětlená ložnice, prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, a navíc praktická komora, kam snadno uschováte veškeré sezónní či jiné věci. Veškeré vybavení je vysoké kvality, v perfektním stavu a moderním nadčasovém designu přírodních a neutrálních tónů.

Propojení s exteriérem vám umožní balkon o ploše 2,6 metrů čtverečních, na kterém si můžete vytvořit útulné posezení nebo se pustit do bytového zahradničení. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby z roku 2017, která kromě moderního vizuálu vyniká i nízkými provozními náklady. Z toho důvodu je byt vhodný také jako výhodná investice. Parkování je možné přímo před domem.

Nejnižší podlaží domu je využíváno pro komerční účely, a to konkrétně pro provoz vyhlášených Trhů Stromovka – moderního komplexu obchodů sdružených pod jedinou tržnici. Přímo pod okny tak sedm dní v týdnu najdete řadu specializovaných obchodů s nabídkou těch nejkvalitnějších potravin a produktů ve městě.

Do bydlení v tomto bytě se proto jednoduše zamilujete – ať už hledáte moderní stylový byt jako single, nebo se porozhlížíte po útulném hnízdečku pro malou rodinu.

Poznámka: nemovitost je v tuto chvíli zarezervována.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
MM210401
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Hradec Králové
Ve Stromovce 743
Nemovitost byla již prodána
Plocha podlahová:
55 m2
Podlaží:
4. podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.

Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové, Ve Stromovce

4.200.000 ,-
Financování Vám pomůžeme zajistit od 2,09% úroku hypotéky.
Virtuální prohlídka
Prodejce:
realitní makléř: Michael Maček
Michael Maček
telefon: +420774102789
m.macek.invest@email.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 11' 7.429"N, 15° 49' 43.157"E

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte nás

Pro své klienty zajišťujeme dokonalý servis. Připravíme vaší nemovitost k prodeji, nafotíme profesionální fotografie, natočíme videoprohlídku, zpracujeme 3D prohlídku, půdorysy, samostatný web pro nemovitost a zajistíme inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci